Meravellós aquest vídeo de la plaça Taksim a Istanbul

TAKSIM GEZI PARK “TILL WE DIE” HELICOPTER VIEW [HD] from Jenk K on Vimeo.

Here is my new footage “TILL WE DIE” of Taksim Gezi Park from Friday Jun 7th, 2013. After seeing tens of thousands of intelligent people camping and gathering at Gezi Park, I decided to name this video Till We Die! Because they are not going anywhere–no matter what! This video is dedicated to all the people from around the world fighting for democracy, peace & love. Hope you enjoy it.

Després de vore’l no dubtareu que alguna cosa passa a un país on la major ciutat del qual la població s’oblida de les diferències per reptar el poder a mostrar una cara més civilitzada que aquesta.
La revolució que va començar fa uns dies al Parc Gezi de Istanbul, aquí ocupat pacíficament pel poble d’Istanbul, no pot més que suggerir-nos el món que volem. Per això ens agraïria que gaudiu el mateix que nosaltres en vore aquest vídeo.

Feliç Primavera de 2013!

Configureu el vostre compte de correu web de Gmail al vostre gust

Aquesta presentació en Slideshare vos permetrà conèixer, si no ho sabeu ja, moltes de les nombroses formes de gestionar el vostre correu amb Gmail, el servidor de correu electrònic de Google.

Recordeu que aquest compte de correu vos permetrà fer moltes més coses ara amb serveis com ara el Google + o Drive… Que no existien quan es va fer aquest tutorial.

Tanmateix vos pot servir de tutorial i el podeu fer baixar i vore en qualsevol dispositiu.

Espere que vos servisca!